ATENCIÓ: El termini d'inscripció a les ofertes de treball ha finalitzat.

Inscriu-te al fòrum d'ocupació!

Participar és molt fàcil! Només has de clicar en el botó "Inscriure'm al fòrum" i completar el procés de registre emplenant les teues dades personals. Una vegada t'hages registrat correctament, podràs inscriure't a totes les ofertes de treball disponibles.

Torna Som Talent Burriana!

Per què no t'ho pots perdre?

Perquè hem preparat per a tu dos dies que t'aproparan al futur que busques. Volem ajudar-te a aconseguir la vida professional que mereixes, i ho fem mitjançant els dos grans pilars: l'ocupació i la formació.

Què trobaràs en Som Talent Burriana?

  • Marató d'entrevistes. Podràs aconseguir una entrevista de treball amb el departament de recursos humans de les més de 40 empreses que participen en la jornada.
  • Més de 200 ofertes de treball actives per a llocs de treball reals.
  • Conéixer l'oferta formativa del teu entorn. No importa l'edat que tingues, la formació és clau per a aconseguir l'èxit professional.

Vols descobrir què busquen les empreses? Fes clic en el següent botó i presenta les teues candidatures!

Agenda d'activitats

Dimecres

27/03/2024

Ofertes de treball

Els departaments de Recursos Humans de més de estaran presents en la Marató d'Entrevistes i podràs entrevistar-te amb ells si compleixes amb els requisits de les ofertes que es publiquen.

Actualitzem periòdicament les ofertes de treball publicades, pel que et recomanem visitar aquesta pàgina diàriament per revistar les noves ofertes.

Per a aconseguir una entrevista, només has de presentar la teua candidatura abans del diumenge 24 de març en les següents ofertes de treball. L'empresa revisarà la teua candidatura i, si el teu perfil s'ajusta a les necessitats del lloc de treball, ens posarem en contacte amb tu i t'assignarem una cita amb hora reservada per poder mantindre la teua entrevista de treball el dimecres 27 de març.

Descobreix l'oferta formativa del teu entorn!

La formació continuada et permetrà aconseguir l'èxit professional que desitges!

No importa l'edat que tingues: assistir a la fira de formació et permetrà descobrir noves opcions de formació i creixement professional, amb opcions gratuïtes, de tota mena de duracions, diferents modalitats i opcions que t'ajudaran a aconseguir el futur professional que estàs buscant.

Trobaràs més de 50 entitats i centres de formació diferents amb els quals podràs estudiar graus i posgraus, cursos de formació no reglada, certificats de professionalitat, idiomes, preparació a oposicions, formació professional, formació per a l'ocupació, programes de pràctiques i de mobilitat internacional o, fins i tot, conéixer de prop les forces de seguretat i equips d'emergències de l'Estat.

No t'ho perdes!

Aconsegueix una entrevista amb aquestes empreses

El dimecres 27 de març podràs aconseguir una entrevista de treball amb qualsevol d'aquestes empreses. Per a aconseguir-ho, només has de presentar la teua candidatura en l'apartat d'ofertes de treball en aquesta mateixa web. Hi ha més de 200! Afanya't; el termini per a inscriure's finalitza el 24 de març.

Entitats de formació

El dimarts 26 de març també podràs conéixer les principals opcions formatives que et dona el teu entorn i que t'obriran les portes a un nou futur professional de la mà de les més de 50 entitats i centres de formació que ens acompanyen. No t'ho perdes!

Fira de Formació i Marató d'entrevistes

Dimarts 26 i dimecres 27 de març, de 9 a 14 h en la Llar Fallera de Burriana

Estem a...

La Llar Fallera

Plaça l'Estacioneta, 4,

12530 Borriana, Castelló

Contacta'ns per...